ZVANIČNO: Dejan Joksimović novi trener Radničkog iz Niša

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 14:05

ZVANIČNO: Dejan Joksimović novi trener Radničkog iz Niša

Debi u Kruševcu.
Fudbalski klub Radnički saopštio je danas da je novi trener kluba iz Niša Dejan Joksimović. U saopštenju se navodi da će Joksimović sutra biti zvanično predstavljen kao trener Radničkog.
On će na klupi kluba iz Niša da zameni Nikolu Trajkovića, koji je podneo ostavku posle utakmice 24. kola Superlige Srbije protiv Železničara (2:3), koja je odigrana devetog marta u Pančevu.
Joksimović će na klupi Radničkog debitovati u nedelju, 17. marta protiv Napretka u Kruševcu u 26. kolu SLS.
Radnički se trenutno nalazi na 14. mestu na tabeli Superlige Srbije sa 23 boda....
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOVO IME NA ČAIRU: Radnički posle serije poraza imenovao novog šefa stručnog štaba!

Izvor: HotSport.rs, 14.Mar.2024

Nadaju se da bi on mogao da spasi velikana sa Nišave Fudbalski klub Radnički iz Niša je zvanično potvrdio da će novi trener tog tima biti Dejan Joksimović. Prema saopštenju kluba, Joksimović će biti zvanično predstavljen u petak. On će preuzeti klupu kluba sa Čaira umesto Nikole Trajkovića,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.