Vanić nije više trener Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanić nije više trener Vojvodine

Fudbalski klub Vojvodina, posle uprave, ostao je i bez trenera jer je Nenad Vanić danas podneo ostavku.

Vanić odlazi nakon što su predsednik kluba Dušan Mijić i prvi čovek Nadzornog odbora Dragoslav Vuković podneli ostavke na jučerašnjoj Skupštini.

Vanić je obrazložio da je ispravno da krene stopama Mijića i Vukovića jer su ga oni doveli u Vojvodinu i da želi novim ljudima da nesmetano ostvare >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svoje planove.

Vanić je otišao iz novosadskog kluba posle samo dva meseca, dan pre sutrašnjeg meča na Voždovcu u 8. kolu Superlige.

Umesto njega ekipu će privremeno da vodi pomoćni trener Vladimir Buač.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vojvodina bez uprave, ali i trenera

Izvor: Vesti-online.com, 09.Sep.2017

Fudbalski klub Vojvodina, posle uprave, ostao je i bez trenera jer je Nenad Vanić u subotu podneo ostavku...Vanić odlazi nakon što su predsednik kluba Dušan Mijić i prvi čovek Nadzornog odbora Dragoslav Vuković podneli ostavke na jučerašnjoj Skupštini. Vanić je obrazložio da je ispravno da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.