Utakmica sa Izraelom prava provera

Izvor: Beta, 08.Feb.2011, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utakmica sa Izraelom prava provera

BEOGRAD, 8. februara 2011. (Beta) - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović rekao je u utorak da će predstojeća prijateljska utakmica protiv Izraela biti ozbiljna provera za njegovu ekipu pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

"Analizirao sam selekciju Izraela u kvalifikacionom meču protiv Hrvatske, malo su igrali čudno, u sistemu 3-5-2, što se ne igra u Evropi. To je ambiciozna reprezentacija sa dobrim trenerom, igraju pred svojom publikom i zbog toga sam siguran da nas čeka odlična provera pred nastavak kvalifikacija", rekao je Petrović na konferenciji za novinare u Tel Avivu, preneo je sajt FSS-a.

U odsustvu Dejana Stankovića, Nemanje Vidića i Nikole Žigića kapiten na utakmici u sredu biće fudbaler Juventusa Miloš Krasić. On je rekao da je čast biti kapiten Srbije i da će se truditi da bude uspešan kao njegovi prethodnici.

Utakmica Izraela i Srbije igra se u sredu od 19 sati na stadionu Blumfild u Tel Avivu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pižon: Meč sa Izraelom prava provera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2011

TEL AVIV -..Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović rekao je danas da će predstojeća prijateljska utakmica protiv Izraela biti ozbiljna provera za njegovu ekipu pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine..."Analizirao sam selekciju Izraela u kvalifikacionom meču...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pižon želi drčnu ekipu

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2011

Poslednju proveru uoči martovskih utakmica za bodove protiv Severne Irske i Estonije, reprezentacija Srbije će imati na stadionu „Blumfild“ u Tel Avivu protiv Izraela.. Problem selektoru Petroviću predstavlja činjenica što će i na generalnoj probi biti oslabljen ne igranjem najboljih Dejana...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.