UEFA ima tri plana, samo jednu utakmicu ne mogu da zamisle bez navijača!

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2020, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA ima tri plana, samo jednu utakmicu ne mogu da zamisle bez navijača!

Šta će se desiti sa sezonom?

Kako je rekao predsednik UEFA Aleksandar Čeferin, UEFA ima tri plana za završetak sezone. Onaj najoptimističniji u koji niko ne veruje je da takmičenja budu nastavljena u prvoj polovini maja, u sadašnjoj situaciji to je nemoguća misija, čak i pred praznim tribinama.



"Teško je zamisliti fudbal pred praznim tribinama, ali sezonu nekako moramo da završimo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Drugi plan je da to bude prvi jun, a treći da sve počne krajem juna, posle toga, sezona je izgubljena
", kaže prvi čovek UEFA.

Jednu stvar neće dozvoliti, finale Lige šampiona pred praznim tribinama.

"Na to i ne pomišljamo", kaže Čeferin, mada nije jasno kako bi mogao da napuni stadion u Turskoj, gde kriza nije tolika, ali navijači ne bi mogli da putuju.

On je dodao da postoji i varijanta da šampionati budu nastavljeni naredne sezone, pa da onda počnu novi, ali to bi stvorilo haos jer je EP na programu narednog leta, i neće biti dovoljno termina.

Sve u svemu, ostaje da se čeka, novac od TV je ključan, da nije toga, niko ne bi ni pomislio da igra pred praznim tribinama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.