Totenhem otpustio Poketina

Izvor: RTS, 19.Nov.2019, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem otpustio Poketina

Engleski fudbalski klub Totenhem raskinuo je saradnju sa dugogodišnjim trenerom Maurisijom Poketinom, navode svetski mediji.
Tim iz Londona i argentinski stručak raskinuli su saradnju, pošto "petlovi" nakon 12 odigranih mečeva zauzimaju 14. poziciju na tabeli Premijer lige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Poketino je Totenhem preuzeo 2014. godine, a prošle sezone vodio ih je do istorijskog finala Lige šampiona, gde su izgubili od Liverpula. 
Poketino ima 47 godina, a tokom trenerske karijere do sada je vodio Espanjol, Sautempton i Totenhem.
Uprkos ubedljivom porazu od Bajerna u Ligi šampiona i lošim rezultatima u domaćem prvenstvu, dve strane nisu raskidale saradnju, sve do danas, nakon reprezentativne pauze.
Za sada nije poznato ko bi mogao da nasledi Poketina na klupi londonske ekipe. Čelnici Totenhema izjavili su po otpuštanju Argentinca da je doneta veoma teška odluka.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

A U LONDONU MUK: Totenhem dao OTKAZ Poketinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2019, 01:06

Raskid ima paprenu cenu...Maurisio Poketino nije više menadžer Totenhem Spursa, pošto je u utorak otpušten sa te pozicije. Zajedno sa 47-godišnjim Argentincem, koji je predvodio Spurse od 2014, odlaze i njegovi saradnici u stručnom štabu. Klub će na ime raskida ugovora morati da plati sjajnom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.