Tadić izjednačio rekord po broju asistencija u Holandiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2021, 11:46

Tadić izjednačio rekord po broju asistencija u Holandiji

Kapiten Ajaksa i fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić, sa dve asistencije u pobedi protiv Kambura 9:0, došao je do brojke od 101 dodavanja za gol i izjednačio je rekord holandske lige koji je do sada držao Pit Kajzer.

Kajzer, legendarni fudbaler Ajaksa, taj učinak imao je 60-ih i 70-ih godina prošlog veka.

Iza vodećeg dvojca Ajaksa ostao je još jedan bivši igrač "kopljanika" Hakim Ziješ sa 87 asistencija i legenda Fejenorda Dirk Kajt, koji ima 78 dodavanja.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tadić izjednačio rekord Holandije po broju asistencija

Izvor: RTS, 19.Sep.2021

Kapiten Ajaksa i fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić, sa dve asistencije u pobedi protiv Kambura 9:0, izjednačio je rekord holandske lige po broju dodavanja za gol. . Tadić je došao do brojke od 101 dodavanja za gol i izjednačio je rekord holandske lige koji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.