Superliga - Radnički slavio u Derbiju juga, nula u Lučanima za kraj fudbalske 2018!

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2018, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga - Radnički slavio u Derbiju juga, nula u Lučanima za kraj fudbalske 2018!

To bi bilo to od Superlige u ovoj godini, osim u slučaju da Zajednica usvoji zahtev Partizana da se meč protiv Mačve ponovi.

Dvema utakmicama 21. kola Superlige Srbije u terminu od 15 sati okončan je jesenji deo takmičenja u šampionatu Srbije.

U Derbiju juga između Napretka i Radničkog, Nišlije su u Kruševcu slavile sa 2:1. Vodeći pogodak "Reala sa Nišave" postigao je Nikola Drinčić u sedmom minutu, ali je Miroljub Kostić dva minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kasnije poravnao rezultat.

Pobedu svom timu doneo je Nermin Haskić golom u 24. minutu, što je bio 12. prvenstveni pogodak fudbalera iz Bosne i Hercegovine koji se tako izjednačio na vrhu liste strelaca sa Aleksom Vukanovićem iz Napretka.

Na susretu u Lučanima između Mladosti i Rada nije bilo pogodaka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Radnički pobedom odlazi na pauzu sa +6 u odnosu na Partizan

Izvor: B92, 17.Dec.2018

Fudbaleri Radničkog pobedili su Napredak sa 2:1, u 21. kolu Super lige Srbije...Strelci za niški klub u Kruševcu bili su Nikola Drinčić u sedmom i Nermin Haskić u 24. minutu, dok je gol za domaćina u devetom dao Miroljub Kostić...Radnički je drugi na tabeli sa 50 bodova, devet manje od Crvene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.