Stojković: Idemo na pobedu u svakoj utakmici bez obzira na ime protivnika

Izvor: Beta, 26.Mar.2023, 20:08

Stojković: Idemo na pobedu u svakoj utakmici bez obzira na ime protivnika

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je danas u Podgorici da očekuje dobru i uzbudljivu utakmicu protiv Crne Gore i da je cilj njegove ekipe da dobro igra i da osvaja bodove u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine."Očekujem da moj tim bude dobar i osvaja bodove u kvalifikacijama. Imamo cilj, ali da bismo došli do cilja, trebaju nam bodovi. Pobedili smo Litvaniju, sada nas očekuje Crna Gora. Biće dobar meč, takmičarski, sigurno uzbudljiv i očekujem sve najbolje", rekao je Stojković na konferenciji za novinare u Podgorici.Fudbaleri Srbije igraju u ponedeljak od 20.45 u Podgorici protiv Crne Gore, u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. Obe ekipe su u prvom kolu Grupe G ostvarile pobede, Srbija je bila bolja od Litvanije 2:0, a Crna Gora od Bugarske 1:0."Čuo sam da će biti oko 11000 gledalaca. Stadion će biti ispunjen do poslednjeg mesta, što i treba da bude. Za nas nema mnogo razlike, sve utakmice imaju veliku važnost. Što se Crne Gore tiče nema nekih tajni, dobro se poznajemo. Ispratili smo njihov meč protiv Bugara i pobedu koja je jako važna za Crnu Goru", rekao je srpski selektor."Znam da nema Jankovića koji je odličan igrač, sve ostale ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojković: Idemo na pobedu u svakoj utakmici bez obzira na ime protivnika

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Mar.2023

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je danas u Podgorici da očekuje dobru i uzbudljivu utakmicu protiv Crne Gore i da je cilj njegove ekipe da dobro igra i da osvaja bodove u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.