Spreman plan Zvezde: Slovenija, pa Antalija i pet provera

Izvor: B92, 25.Dec.2018, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spreman plan Zvezde: Slovenija, pa Antalija i pet provera

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je plan zimskih priprema za početak naredne godine.

Crveno-beli će od priprema nastaviti pohod na "duplu krunu" koju Zvezda nije osvojila još od 2007. godine.

Izabranici Vladana Milojevića u pripreme za izazove koji im predstoje u 2019. godini krenuće okupljanjem u Beogradu 10. januara, a četiri dana kasnije otputovaće u Sloveniju.

U Sloveniji će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se crveno-beli fokusirati na rad na fizičkoj pripremi i uvertira u jači ritam trajaće do 23. januara za kad je zakazan povratak u srpsku prestonicu.

Zvezdini prvotimci će u Beogradu provesti tri dana, a 26. će terene u Ljutice Bogdana zameniti toplijim krajevima. Završnu fazu pripreme za drugu polusezonu lider Superlige odradiće u Antaliji, gde će imati i pet provera. Crveno-beli će u turskom letovalištu biti do 9. februara kada će se opet vratiti u Beograd.

Po povratku u Srbiju, tim će imati nedelju dana da se adaptira na domaće uslove i obavi poslednje pripreme pred zvaničnu premijeru u 2019. koju će pred svojom publikom odigrati protiv Vojvodine.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.