Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.12.2018.

18:50

Spreman plan Zvezde: Slovenija, pa Antalija i pet provera

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je plan zimskih priprema za početak naredne godine.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Spreman plan Zvezde: Slovenija, pa Antalija i pet provera
Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli će od priprema nastaviti pohod na "duplu krunu" koju Zvezda nije osvojila još od 2007. godine.

Izabranici Vladana Milojevića u pripreme za izazove koji im predstoje u 2019. godini krenuće okupljanjem u Beogradu 10. januara, a četiri dana kasnije otputovaće u Sloveniju.

U Sloveniji će se crveno-beli fokusirati na rad na fizičkoj pripremi i uvertira u jači ritam trajaće do 23. januara za kad je zakazan povratak u srpsku prestonicu.

Zvezdini prvotimci će u Beogradu provesti tri dana, a 26. će terene u Ljutice Bogdana zameniti toplijim krajevima. Završnu fazu pripreme za drugu polusezonu lider Superlige odradiće u Antaliji, gde će imati i pet provera. Crveno-beli će u turskom letovalištu biti do 9. februara kada će se opet vratiti u Beograd.

Po povratku u Srbiju, tim će imati nedelju dana da se adaptira na domaće uslove i obavi poslednje pripreme pred zvaničnu premijeru u 2019. koju će pred svojom publikom odigrati protiv Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu