Izvor: JUGpress.com, 06.Maj.2024, 17:44

Vlasina beži iz opasne zone

VLASOTINCE
Posle bledunjave jesenje sezone Vlasina je prvi deo srpskoligaške sezone na ,,Istoku” završila pri samom dnu tabele. U drugom delu prvenstva u prolećnoj sezoni mnogo toga desilo se pozitivnog na legendarnoj fudbalskoj ,,Rosulji” i sama igra ekipe dobila je novu pobedničku dimenziju.
U subotnjem pretprazničnom Uskršnjem danu, po kiši i terenu natopljenom vodom, fudbaleri Vlasine uspeli su pobede ekipu niškog OFK Sinđelića sa koja se, inače, nalazi pri samom vrhu tabele. ,,Rosuljci” su do skora smatrani jednim od najozbiljnijih kandidata za ispadanje iz lige, ali tako nešto demaatuju sami fudbaleri koji već nedeljama pobedama nagoveštvaju vedrije prolećne dane sa nadom da će se očuvati srpskoligaški...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.