Izvor: Cafe.ba, 05.Maj.2013, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Split - Povrijeđeno više policajaca tokom divljanja huligana

Više policajaca povrijeđeno je u Splitu kada je oko 500 navijača Hajduka napalo policajce i građane koji su napuštali stadion u Parku mladih nakon fudbalske utakmice Splita i Hajduka.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haos posle utakmice u Splitu

Izvor: RTS, 05.Maj.2013

Više policajaca je povređeno, a nekoliko automobila oštećeno u neredima navijača posle fudbalske utakmice između "RNK Split" i "HNK Hajduk". Incident se dogodio sinoć kada je veća grupa navijača Hajduka, napala policajce i ljude koji su napuštali stadion...U neredima navijača Hajduka posle...

Nastavak na RTS...

Povrijeđeno devet policajaca nakon utakmice u Splitu

Izvor: Cafe.ba, 05.Maj.2013

Devet policajaca lakše je povrijeđeno u Splitu kada je oko 500 navijača Hajduka napalo policajce i građane koji su napuštali stadion u Splitu nakon fudbalske utakmice Splita i Hajduka.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.