Serija A - Brozovićeva glupost koštala Inter, Kolarov ispravio nepravdu na Olimpiku! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Brozovićeva glupost koštala Inter, Kolarov ispravio nepravdu na Olimpiku! (video)

Derbi 14. kola Serije A opravdao takav epitet jer smo Rimu videli sjajan fudbal i mnogo uzbuđenja.

U derbiju kola italijanskog šampionata, Roma je u Rimu odigrala nerešeno 2:2 sa Interom.

Gosti su bili ti koji su započeli utakmicu nešto ofanzivnije, ali kako se meč odvijao, tako je Roma preuzimala inicijativu na Olimpiku.

Inter je pretio preko Keite i Perišića, a sličnom merom su odgovorili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zaniolo i Florenci koji je pogodio stativu.

U 36. minutu videli smo najsporniji detalj na utakmici, mnogi smatraju da je Roma tom prilikom i oštećena, ali samo minut kasnije usledio je hladan tuš kada je Balde Keita krunisao dobru akciju svoje ekipe golom.

Tri minuta kasnije, kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov sjajno je izveo slobodan udarac, ali je Handanović još bolje reagovao i sačuvao svoj gol.

Odmah na početku drugog poluvremena usledilo je izjednačenje.

Čengiz Under je prošao sa desne strane i fantastično gađao bliži ugao Handanovića koji se nije nadao udarcu koji je Romi doneo pravnanje rezultata.

Međutim, u 65. minutu Inter ponovo dolazi do vođstva pošto je Mauro Ikardi glavom zatresao mrežu Olsena nakon kornera.

Ono što je Roki možda propustio da svira u prvom poluvremenu, nije u 73. kada je uz pomoć VAR tehnologije dosudio penal za "Vučicu" nakon nespretnog igranja rukom Brozovića.

Aleksandar Kolarov je bio neumoljiv sa bele tačke.

Od tog trenutka dva tima kao da su otvorila gard, prštalo je na sve strane uz prilike ispred oba gola, ali na kraju je remi čini se najpravedniji rezultat na Olimpiku.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bilo je svega u derbiju, Kolarov iz penala ostavio Romu u životu i Inter bez pobede (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2018

Svega je bila u derbiju kola Serije A: dobrog fudbala, lepih golova, kontroverzi, uzbuđenja.. Inter je dva puta vodio, Roma se dva puta vraćala, a golom Aleksandra Kolarova sa 11 metara je stavljena tačka na derbi 2:2. Kome više odgovara ovakav ishod, teško je ogonetnuti. Inter bi možda pre meča...

Nastavak na MozzartSport.com...

Sjajan derbi Roma - Inter, Kolarov stavio "tačku na i"!

Izvor: Mondo, 02.Dec.2018

Publika u Rimu mogla je da uživa, četiri gola i još toliko odličnih prilika. Aleksandar Kolarov pogodio s "kreča".../piše: Bojan Jakovljević, Banjaluka - Mondo.ba/..Odličan derbi odigrali su Roma i Inter na "Olimpiku", a na kraju obje ekipe morale su da se zadovolje osvojenim bodom...U meču...

Nastavak na Mondo...

Bez pobednika u duelu Rome i Intera, Kolarov strelac

Izvor: Beta, 03.Dec.2018, 00:03

Fudbaleri Rome i Intera igrali su večeras nerešeno 2:2 u poslednjoj utakmici 14. kola italijanske Serije A.Utakmica na Olimpijskom stadionu u Rimu donela je mnogo uzbudjenja, vidjena su četiri gola i mnogo prilika na obe strane.Roma je prva imala priliku da dodje do prednosti, ali je Florenci sa oko...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.