Niški metalci organizuju internacionalni muzički događaj

Izvor: JužneVesti.com, 03.Maj.2024, 12:04

Niški "metalci" organizuju internacionalni muzički događaj

Progresiv metal bend Lavina iz Niša organizovaće u subotu, 11. maja od 20 sati u Oxygen klubu prvi internacionalni muzički festival Asymmetry fest. Uz Nišlije, nastupiće i Novosađani, kao i bendovi iz Grčke, Bugarske i Severne Makedonije.
Ljubitelji “tvrđeg zvuka” prema rečima jednog od organizatora festa Luke Aranđelovića imaće prilike da čuju bendove Lavina iz Niša, Senshi iz Novog Sada Deadscape iz Bugarske, Conspiracy iz Severne Makedonije, In.uma iz Grčke.
On navodi da iako nije preterano zadovoljan niškom alternativnom scenom, tvrdi da ona postoji i da će ovakvim događajima i muzičari i publika pomoći da se razvija i bude bolja...
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.