Selektor Kolumbije podneo ostavku zbog udaranja žene u baru

Izvor: Blic, 09.Avg.2011, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Kolumbije podneo ostavku zbog udaranja žene u baru

Fudbalski savez Kolumbije saopštio je da se Dario Gomes povukao sa mesta selektora jer je "preuzeo posledice svog postupka" zbog udaranja jedne žene u baru.

Incident se dogodio u subotu u Bogoti, a Gomes je u ponedeljak izdao saopštenje u kojem je rekao da "žali što je izgubio kontrolu" i da mu je "krivo zbog svega što se desilo".

Čelnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << FS Kolumbije održaće sastanak u narednih deset dana, ali nije navedeno ko bi mogao da nasledi Gomesa.

Incident se desio u subotu uveče, a Gomes je objasnio da je u trenutku izgubio kontrolu, zbog čega se kaje.

"Ovaj incident je naneo štetu mom ugledu i javno želim da se izvinim zbog toga što se desilo. Uvek sam branio žene, divio sam im se i poštovao ih. Zbog ovoga me je sramota i pred mojom majkom, suprugom, svim ženama u mojoj porodici i pred svim ženama Kolumbije”, naveo je Lokalni kolumbijski mediji objavili su da je u baru prvo izbila svađa, a pojedini neimenovani svedoci navode da je žena bila pod dejstvom alkohola.

Organizacije za zaštitu prava žena u Kolumbiji zbog ovog incidenta zatražile su ostavku selektora Gomesa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selektor Kolumbije podneo ostavku zbog udaranja žene

Izvor: Sportal.rs, 09.Avg.2011

Fudbalski savez Kolumbije saopštio je u utorak da se Dario Gomes povukao sa mesta selektora, jer je "preuzeo posledice svog postupka" zbog udaranja jedne žene u baru.

Nastavak na Sportal.rs...

Selektor Kolumbije podneo ostavku zbog udaranja žene

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Avg.2011, 01:35

Događaj koji u prvom trenutku nije imao veze sa fudbalom, uticao je da Dario Gomes napusti posao. Dosadašnji selektor Kolumbije je preuzeo posledice nepromišljenog postupka kada je udario jednu ženu u baru u Bogoti i podneo ostavku.. . Incident se dogodio u subotu, a Gomes je u ponedeljak izdao saopštenje...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.