Savić sastavljao ekipu za mali fudbal, evo koga je izabrao

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2017, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić sastavljao ekipu za mali fudbal, evo koga je izabrao

Nakon Dušana Anđelkovića i Filipa Stojkovića na pitanja u rubrici "Sasvim lično sa..." odgovarao je Vujadin Savić.

Fudbalski klub Crvena zvezda u novoj sezoni ima i novu rubriku na svom zvaničnom sajtu. Pisali smo o čemu se radi, "Sasvim lično sa..." služi da igrači otkriju neke detalje iz svog života koji se ne tiču profesije kojom se bave.

Verujemo da ste već pročitali neke zanimljivosti koje su u ovoj rubrici izneli Dušan Anđelković >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Filip Stojković, a sada je na red došao i njihov kolega iz odbrane Vujadin Savić.

Sin proslavljenog fudbalera Crvene zvezde Dušana Savića dao je mnogo zanimljivih odgovora na najrazličitija pitanja, pa je tako otkrio koja mu je najdraža utakmica, čiji dres bi voleo da ima, koji klub ima najlepši stadio, ali i mnogo toga drugog što nema veze sa fudbalom.

Zanimljivo je bilo pročitati koga bi Vujadin Savić uzeo od saigrača kada bi sastavljao tim za mali fudbal.

"Stojković bi bio zadužen za odbranu, a poveo bih još i Milijaša, Donalda i Pešića u napadu", rekao je Savić.

Ostale odgovore, među kojima su i neki koji se tiču privatnog života i odnosa sa nevenčanom suprugom Mirkom Vasiljević možete pronaći klikom OVDE!
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.