Uz koje pesme slavi Vujadin Savić? Cveta i Tebi

Izvor: Mondo, 31.Jul.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz koje pesme slavi Vujadin Savić? "Cveta i Tebi"

Štoper Crvene zvezde odgovarao na neka drugačija pitanja od klasičnih "fudbalskih".

Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde u odličnoj atmosferi dočekuju revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sparte u Pragu (četvrtak, 19 časova).

Imaju prednost 2:0, imaju četiri uzastopne pobede uz gol razliku 9:0 i veruju da će još jednom dobrom partijom obezbediti plasman u poslednju rundu borbi za grupnu fazu.

Pošto tenzije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nema, na klupskom sajtu objavljena je nova rubrika "Sasvim lično sa...", a pitanja nešto drugačijeg tipa od klasičnih na fudbalske teme postavljana su Vujadinu Saviću.

Štoper koji se ovog leta vratio među crveno-bele posle igranja za Bordo, Dinamo Drezden, Arminiju Bilefeld, Votford i Šerif, pričao je na razne teme. Izdvojili smo neke od najzanimljivijih odgovora 27-godišnjeg fudbalera:

Koja utakmica koju si gledao kao navijač će ti zauvek ostati u sećanju?

"S obzirom na to da sedam godina nisam bio u Srbiji, pamtim neke starije utakmice. Sigurno će mi kao jedan od najdražih ostati susret Zvezde i Odensea kada smo pobedili 4:3".

Dres kog fudbalera bi voleo da imaš u svojoj kolekciji?

"Miodraga Belodedića".

Ko ima najlepši stadion?

"Možda nije najlepši, ali zbog čitavog ambijenta i atmosfere koju prave navijači izdvojio bih stadion Borusije Dortmund".

Postoji li promašaj koji ćeš pamtiti kraja života?

"Šansa za kojom i danas žalim dogodila se na utakmici protiv Dinamo Tbilisija kada mi je Dejan Lekić istrčao na loptu. Imao sam loptu na glavi, to je bilo n 3:2, a trebalo nam je 5:2 da prođemo. Sigurno bih postigao gol, to su šanse koje se ne propuštaju", otkrio je Savić.

Koju četvoricu saigraša bi pozvao u svoju ekipu za mali fudbal?

"Stojković bi bio zadužen za odbranu, a poveo bih još i Milijaša, Donalda i Pešića u napadu".

Kome je najlakše proturiti loptu kroz noge na treninu?

"Najdraže mi je da to uradim Luki Adžiću. Uvek zajedno igramo ševu i kada uspem u tome posle se svi šalimo, što nam je posebno zanimljivo jer se on lako naljuti. Naravno, mnogo mi je dobar drug i vrlo brzo nakon toga sve bude u redu".

Omiljeni citat iz nekog filma?

"Uz pravu ženu ništa me ne može zaustaviti - legendarni Al Paćino", rekao je Savić, inače oženjen glumicom Mirkom Vasiljević, poznatom po ulozi u filmu "Mi nismo anđeli 2", sa kojom ima troje dece.

Šta te najlakše iznervira?

"Generalno sam uvek nasmejan, ali se jako brzo iznerviram, ali me brzo to prođe. Najbrže i najlakše mogu da me iznerviraju moja majka i supruga Mirka. Majka zato što me i sada kada imam 27 godina i troje dece stalno pita da li sam jeo, šta sam jeo, da li sam gladan… Znam da će to tako biti do kraja života, to je roditeljska briga. Mirka zna koje sitnice umeju u sekundi da me iznerviraju".

Šta nikada ne bi oprostio?

"Ne bih oprostio kada bi neko iz porodice ili od najbližih drugara prešao da navija za Partizan. Isto tako ne bih voleo da moji drugovi partizanovci pređu da navijaju za Zvezdu".

Omiljena ličnost iz nacionalne istorije?

"Draža Mihailović".

Koju pesmu voliš da slusaš na proslavama?

"U prilikama kada se nešto slavi naručujem od Šabana Šaulića 'Cveta' i 'Tebi' od Miroslava Ilića".



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešić: Imamo dva tima

Izvor: B92, 01.Avg.2017, 11:29

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić rekao je da ekipa ima mnogo samopouzdanja i je na igračima da iskoriste prednost u revanšu protiv Sparte. Zvezda je savladala češkog velikana 2:0 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a revanš u Pragu je u četvrtak.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.