Samo u Pressu dve nagradne igre! Press mundijal + Ekspress leto 2010.

Izvor: Press, 25.Jun.2010, 06:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo u Pressu dve nagradne igre! Press mundijal + Ekspress leto 2010.

Ekskluzivni dresovi reprezentacije sa paketima piva i kikirikija otišli u Beograd, Čačak, Užice, Gornji Milanovac, Ćupriju, Kraljevo, Kruševac...
U novoj nagradnoj igri „Press Mundijal" već je izvučeno čak 46 originalnih dresova fudbalske reprezentacije Srbije. Uz srpski dres naši čitaoci dobili su i po paket piva i kikirikija! Nagrade su otišle u Kraljevo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Arenđelovac, Beograd, Gornji Milanovac, Čačak, Kragujevac, Užice, Ćupriju, Aranđelovac, Kruševac (pogledajte spisak)...
Nagradi se u sredu mnogo obradovala naša verna čitateljka Stojanka Mirković (47), radnica „Parking servisa" iz Kragujevca.
- Kada sam kupovala Press jadala sam se prodavačici kako još ništa nisam dobila u nagradnim igrama koje organizujete. Pred njom sam otvorila kupon i kada sam videla nagradu vrisnula sam od sreće... Mislila je da se šalim, ali kada je pročitala ni ona nije mogla da poveruje. Drago mi je da sam osvojila ovako vrednu nagradu, jer svako u svojoj kući bi trebalo da ima bar po jedan dres naše reprezentacije - kaže ova Kragujevčanka.
I Užičanin Vidojko Janković bio je srećne ruke u sredu.
- Imati originalni dres reprezentacije Srbije je velika čast. Iako smo propustili šansu da se kvalifikujemo u osminu finala dres će mi dobro doći, jer se već spremam za naredno Evropsko prvenstvo i nadam se da tu možemo uraditi nešto više. Utakmice na Svetskom prvenstvu ću pratiti od sada obučen u naš dres reprezentacije, piću pivo i grickati kikiriki. Nastavljam da cepkam kupone i dalje - priča ovaj Užičanin.
Press je juče počeo da vas nagrađuje dresovima fudbalske reprezentacije Srbije. U narednih 12 dana delimo vam čak 400 srpskih dresova, a uz svaki dres dobijate i po paket „jelen" piva i „džambo" kikirikija!
To može samo Press!
MILANU SKUTER, ALEKSANDAR IDE NA MORE!
Milan Milunović iz Kosovske Mitrovice dobio „beneli" skuter, Aleksandar Pavlović iz Kraljeva dobio ekskluzivno letovanje

BEOGRAD - U nagradnoj igri „Ekspress leto" izvučen je još jedan italijanski „beneli" skuter! Novog dvotočkaša izvukao je Milan Milunović (28), elektrotehničar iz Kosovske Mitrovice. U sredu je srećne ruke bio i Aleksandar Popović, student iz Baljevaca kod Kraljeva, koji je dobio ekskluzivno letovanje „Kon Tiki travela".
- Press sa dobitnim kuponom kupio sam u Kosovskoj Mitrovici kada sam krenuo za Zvečan na posao. Pola sata nisam mogao da dođem sebi kada sam pročitao da sam dobio skuter. Otvorio sam kupon za vreme doručka i umalo se nisam zadavio hranom! Tek kada sam se „spasao" rekao sam kolegama šta sam dobio. Nastalo je pravo oduševljenje, jer se Press kod mene u preduzeću baš redovno čita... - kaže Milan Milunović.
Ništa manje srećniji nije bio ni Aleksandar Popović. On je Press sa dobitnim kuponom kupio na beogradskom Banovom brdu, gde trenutno živi i studira.
- Ne mogu da verujem da ću ove godine ići čak dva puta na more! Već sam dogovorio sa mojim drugarima da krajem avgusta idemo u Crnu Goru na more, a sad me čeka još jedno putovanje zahvaljujući vama. Svaki dan kupujem Press i idem u obližnji kafić na prvi jutarnju kaficu. Posle stotina pocepanih kupona konačno je i mene sunce ogrejalo. Letovanje je prava nagrada za studenta. Koga ću povesti na more još uvek ne znam, ali već će se neko naći... - priča Aleksandar Popović.
U sredu, pored skutera i letovanja, u našoj nagradnoj igri „pocepano" je i 49 paketa sa po šest „premija" sladoleda. Letnja osveženja izvučena su u Resavici, Požarevcu, Kragujevcu, Lešnici, Kučevu, Kragujevcu, Beogradu, Negotinu, Užicu, Zlatiboru, Aleksandrovcu, Despotovcu...


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.