SUMNJIVO Još jedan meč srpskog fudbala pod lupom UEFA

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUMNJIVO Još jedan meč srpskog fudbala pod lupom UEFA

Srpski fudbal se ponovo našao na udaru. UEFA je početkom nedelje poslala na adresu Fudbalskog saveza Srbije pismo u kojem se izražava sumnja da je jedna utakmica Prve lige Srbije nameštena.
Kvota u MaxBetu na trijumf Atletiko Madrida protiv Bajer Leverkuzena je 1.65.
Kao i uvek, sumnju na nameštanje su izazvale uplate. Kako prenosi Sportski žurnal, pd istragom je duel Smedereva i Kabela, susreta u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << rangu takmičenja koji se završio trijumfom domaćina sa 2:1, iako je u poluvremenu bilo 0:1.
Upravo je na ovom prelazu bilo najviše uplata u kladionicama, što je ljude iz UEFA nateralo da posumnjaju u regularnost utakmice. FSS je ovo pismo dobio kao i upozorenje, odnosno da se ovaj meč ispita.
Niko od čelnika nije želeo da komentariše glasine. Milan Živković, sekretar i bivši kapiten Kabela, rekao je za Žurnal samo da „nema komentar” na ove navode. Ono što podgreva sumnje je to što je Kabel na meč u Smederevu otišao u kombinovanom sastavu, zbog izostanka trojice standardnih prvotimaca, a u poslednjih tridesetak minuta zbog povrede Bjekovića, meč je završio sa desetoricom na terenu.
Dalje se navodi da ni iz Smedereva niko nije želeo da priča o istrazi i da “oklopnici” smatraju “da su na terenu ostvarili zasluženu pobedu i da eventualne neosnovane insinuacije prepuštaju nadležnim organima”.
Podsetimo, prošle sezone su posle sličnih istraga za nekoliko utakmica kažnjeni bili Proleter iz Novog Sada, Dinamo Vranje i Sinđelić.


The post SUMNJIVO Još jedan meč srpskog fudbala pod lupom UEFA appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.