SUAREZ: Da sam se ja sapleo kao Džerard, ne bih više igrao fudbal! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Nov.2014, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUAREZ: Da sam se ja sapleo kao Džerard, ne bih više igrao fudbal! (VIDEO)

Bivši napadač Liverpula progovorio o trenutku kada je njegov bivši kapiten napravio grešku koja je na kraju njihov tim koštala osvajanja šampionaskog pehara posle više od 20 godina

Luis Suarez i Stiven Džerard su bili veoma bliski dok je Urugvajac bio član Liverpula, a njih dvojica su zajedničkim snagama uz pomoć ostalih saigrača prošle sezone vukli “crvene” i doveli blizu osvajanja titule posle više od 20 godina.

Međutim, trenutak >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koji im je oduzeo titulu bilo je saplitanje Stivi Džija u meču sa Čelsijem kada je Demba Ba postigao gol koji je praktično odneo šampionski pehar na “Etihad”. To je momenat koji će teško moći da zaborave svi navijači kluba sa “Enfilda”, a upravo je njega pomenuo urugvajski napadač u svojoj novoj knjizi “Preći granicu”.

- Da sam bio na Stivijevom mestu, ne znam da li bih mogao da nastavim da igram. Emotivno, to mora da je bilo vrlo, vrlo teško.

- U prethodnim nedeljama, toliko toga se pričalo o njemu, očekivanja su porasla mnogo, govorilo se o tome kako vodi Liverpul, svoj klub, do titule posle više od 25 godina, na 25-godišnjicu tragedije na Hilsborou, u kojoj je poginuo njegov rođak, a onda se dogodilo to – napisao je Suarez i opisao koliko se sudbina ponekad poigrava sa nama.

Foto: Tanjug/AP

- Kapiten, bivši omladinac, čovek za jedan klub, Skauzer (naziv za navijače Liverpula prim. aut.) od rođenja i onda je on morao da bude onaj nesrećnik koji je napravio krucijalnu grešku – kazao je Suarez u svojoj knjizi.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.