ŠPANCI DEMANTUJU FSS Luka Jović nije povređen!

Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠPANCI DEMANTUJU FSS Luka Jović nije povređen!

Luka Jović će, ipak, da igra za Srbiju protiv Luksemburga?! Izgleda da je tako… Bar tako tvrde Španci. Tamošnji mediji donose informaciju da reprezentativac Srbije nije povređen i da nastavlja pripreme sa državnim timom! Konkretno, “As“, koji ne slovi za tabloidne novine, prenosi vest da će Jović da igra poritv Luksemburga!
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,15 na igru 0-2 u meču Luksemburg – Srbija u kvalifikacijama za EURO 2020.
Fudbalski savez Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je u nedelju obavestio medije da Luka, koji je na teren ušao u 87. minutu susreta protiv Portugalaca, neće moći da igra u narednom susretu. To je utvrđeno posle dodatnih pregleda. Poslednja informacija je bila da se zbog toga vraća u Španiju, kako bi nastavio lečenje u Madridu. Reč je o obnovljenoj povredi kuka…
Španci sada tvrde da je utvrđeno da Luka nije povređen i da ostaje sa saigračima u nacionalnom timu. Uz to, napominju da je Zinedinu Zidanu “pao kamen sa srca” jer ima brojne kadrovske probleme.
Uostalom, sve će biti jasnije u utorak uveče, kada počne meč sa Luksemburžanima… Taj duel zakazan je u 20:45 časova.

The post ŠPANCI DEMANTUJU FSS Luka Jović nije povređen! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majstorski gol Azerbejdžanca ukočio Hrvate (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019

Vicešampion sveta naišao je na još jednu rampu u kvalifikacijama za EURO 2020. Tamo gde se najmanje nadao: Azerbejdžan – Hrvatska 1:1 (0:1).. Na meču Crna Gora – Češka, naša kladionica nudi kvotu 2.15 za igru 1X&0-3.. Gosti su poveli već u 11. minutu golom Luke Modrića iz penala. Nastavili...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.