ŠOU U NOVOM SADU Lazetić: Signal na Areni ometan da publika ne vidi prvih pola sata

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOU U NOVOM SADU Lazetić: Signal na Areni ometan da publika ne vidi prvih pola sata

Fudbalski klub Vojvodina zakazao je vanrednu konferenciju za medije u nedelju u Veterniku, na kojoj je trebalo da bude reči o skandalu koji je izazvao trener novosadskog kluba, Nenad Lalatović. Međutim, kako piše Mondo, ona je naprasno otkazana.
Kada su novinari došli u Veternik, saopšteno im je da konferencije neće biti i da je predsednik Vojislav Gajić sprečen da dođe. Portparol se izvinio i rekao da je “stav >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kluba ono što je sportski direktor Nikola Lazetić rekao za Novosti – navodi pomenuti portal.
Lazetić je, između ostalog, rekao da je “signal TV Arena sport bio ometan kako publika pred malim ekranima ne bi mogla da gleda prvih pola sata utakmice Radničkog i Vojvodine u Nišu”.
Na poluvremenu tog meča je izbio skandal, pošto je Lalatović prvo ušao u sukob sa kolegom iz protivničkog tima, Miloradom Kosanovićem, a potom i sa sudijom Novakom Simovićem. Sve je kulminiralo posle pauze, kada je Lalatović izašao na teren, a potom počeo da vređa nekoga sa tribina i da mu preti pokazujući prstom preko svog grkljana.
Strateg Vojvodine je posle toga isključen, pa se i sam preselio na tribine, a Novosađani su do kraja meča preokrenuli i slavili sa 2:1.

The post ŠOU U NOVOM SADU Lazetić: Signal na Areni ometan da publika ne vidi prvih pola sata appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.