SKANDAL NA POMOLU: Arda Turan tvrdi da nije glasao za Murinja, već za Simeonea

Izvor: Press, 13.Jan.2015, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL NA POMOLU: Arda Turan tvrdi da nije glasao za Murinja, već za Simeonea

Kapiten Turske javno optužio svetsku fudbalsku organizaciju
Arda Turan se oglasio na svom Tviter nalogu i javno Fifu optužio za veliku grešku. Naime, na nedavno završenom izboru za najboljeg igrača i najboljeg trenera sveta, izabrani suKristijano Ronaldo i Joakim Lev, a pobednike su odlučili selektori i kapiteni svih svetskih reprezentacija. 
Po Fifi, Turan je u izboru za najboljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << trenera pet poena dao Žozeu Murinju, tri Joakimu Levu a jedan poen Dijegu Simeoneu. Ta činjenica je odmah privukla pažnju javnosti pa je informacija brzo došla i do kapitena Turske.

 
Arda se brže bolje olasio na Tviteru:
„Što se tiče glasova za trenera i igrača godine, želim da se obratim javnosti. Kada sam upitan za izbor, pet poena sam dao Simeoneu i Kristijanu Ronaldu. Za mene je Simeone najbolji trener na svetu i bio bih presrećan da je uspeo da osvoji tu nagradu. Želeo bih da svi znaju istinu i da svima bude jasno za koga sam glasao.”
Da li je Arda Turan stvarno glasao za Simeonea ili jednostavno nije očekivao da će informacija da ispliva, procenite sami.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.