Fudbaleri TSC dočekuju Čukarički

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2024, 11:06

Fudbaleri TSC dočekuju Čukarički

Fudbaleri TSC u nedelju 12. maja od 14.30h, na svom stadionu TSC Arena, dočekuju ekipu Čukaričkog u 35. kolu Superlige, uvereni da će pred svojim navijačima uspeti da osvoje nova tri boda.
Šef stručnog štaba Žarko Lazetić podsetio je da su TSC i Čukarički odmerili snage pre mesec dana i da se ne slaže sa nekim ocenama kako je njegova ekipa tada igrala oprezno.
"Oni su bili jako dobro defanzivno organizovani u niskoj zoni i morali smo da budemo strpljivi sa loptom, da ne ulazimo u luda trčanja sa njihovim brzim igračima. Ta utakmica je bila obostrano taktički dobra. Pravili smo dosta šansi koje nismo iskoristili i zato se tako završila. Oni su ušli u dobar kontinuitet, pobedili su Partizan i Vojvodinu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.