Rednap ne odustaje od dovođenja Bekama u KPR

Izvor: Blic, 25.Nov.2012, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rednap ne odustaje od dovođenja Bekama u KPR

Novi menadžer Kvins Park Rendžersa Hari Rednap rekao je da nije odustao od namere da angažuje nekadašnjeg kapitena engleske fudbalske reprezentacije Dejvida Bekama.

Rednap je pokušao u januaru prošle godine da dovede Bekama na pozajmicu u Totenhem, ali nije uspeo, pošto je slavni fudbaler samo trenirao sa "pevcima".

"Siguran sam da Bekam i dalje može da igra u Premijer ligi. Njegov profesionalizam je vrhunski. Uverio sam se u to dok je bio na trenizima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Totenhema. Dejvid može da bude veliko pojačanje za svaki tim, samo njegovo prisustvo može dosta znači ekipi", rekao je Rednap za Bi-Bi-Si.

On je dodao da još nije razgovarao sa predsednikom oko dovođenja bivšeg igrača Mančester Junajteda, Reala i Milana.

Bekam je nedavno otkrio da će krajem decembra napustiti Los Anđeles Galaksi, a još nije poznato gde će nastaviti karijeru. Kao moguće destinacije spominju se Katar, Brazil, Kina, Rusija, ali i Engleska.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.