Rednap zagrizao za Bekama

Izvor: RTS, 25.Nov.2012, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rednap zagrizao za Bekama

"Siguran sam da Bekam i dalje može da igra u Premijer ligi. Njegov profesionalizam je vrhunski... Dejvid može da bude veliko pojačanje za svaki tim, samo njegovo prisustvo može mnogo da znači ekipi", rekao je novi trener Kvins park rendžersa Hari Rednap.

Novi menadžer Kvins park rendžersa Hari Rednap rekao je da nije odustao od namere da angažuje nekadašnjeg kapitena engleske fudbalske reprezentacije Dejvida Bekama.

Rednap je pokušao u januaru prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godine da dovede Bekama na pozajmicu u Totenhem, ali nije uspeo, pošto je slavni fudbaler samo trenirao sa "pevcima".

"Siguran sam da Bekam i dalje može da igra u Premijer ligi. Njegov profesionalizam je vrhunski. Uverio sam se u to dok je bio na trenizima Totenhema. Dejvid može da bude veliko pojačanje za svaki tim, samo njegovo prisustvo može dosta znači ekipi", rekao je Rednap za Bi-Bi-Si.

On je dodao da još nije razgovarao sa predsednikom oko dovođenja bivšeg igrača Mančester junajteda, Reala i Milana.

Bekam je nedavno otkrio da će krajem decembra napustiti Los Anđeles galaksi, a još nije poznato gde će nastaviti karijeru. Kao moguće destinacije spominju se Katar, Brazil, Kina, Rusija, ali i Engleska.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rednap dovodi Bekama?

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2012

Novi trener Kvins Park Rendžersa najavio je da će u dogovoru sa čelnicima svog novog kluba pokušati da dovede Dejvida Bekama na “Loftus Roud”.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.