Rednap: Sad još samo Bekama da dovedem...

Izvor: Mondo, 25.Nov.2012, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rednap: Sad još samo Bekama da dovedem...

Novi menadžer Kvins Park Rendžersa nije odustao od davnašnje želje da angažuje nekadašnjeg kapitena engleske reprezentacije.

Hari Rednap je pokušao u januaru prošle godine da dovede Dejvida Bekama na pozajmicu u Totenhem, ali nije uspeo, pošto je slavni fudbaler samo trenirao sa "pevcima".

Davnašnju želju želi da ispuni na novom radnom mestu - u Kvins Park Rendžersu.

"Siguran sam da Bekam i dalje može da igra u Premijer ligi. Njegov profesionalizam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je vrhunski. Uverio sam se u to dok je bio na trenizima Totenhema. Dejvid može da bude veliko pojačanje za svaki tim, samo njegovo prisustvo može dosta znači ekipi", rekao je Rednap za Bi-Bi-Si (BBC).

On je dodao da još nije razgovarao sa predsednikom kluba oko dovođenja bivšeg igrača Mančester junajteda, Real Madrida i Milana.

Dejvid Bekam je nedavno otkrio da će krajem decembra napustiti Los Anđeles Galaksi, ali još nije poznato gde će nastaviti karijeru. Kao moguće destinacije spominju se Katar, Brazil, Kina, Rusija, ali i Engleska.

(Tanjug, foto: Beta/AP)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.