Real nudi 135.000.000 za Mbapea! I traži 70.000.000 za Hamesa, Junajted i Inter ne idu preko 55.000.000

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jun.2017, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real nudi 135.000.000 za Mbapea! I traži 70.000.000 za Hamesa, Junajted i Inter ne idu preko 55.000.000

Dve nenormalne ponude Kraljevskog kluba već su odbijene

Para na paru ide, a iako Monako nije baš na vrhu liste najbogatijih klubova Evrope svi znamo da na Azurnoj obali živi džet set koji se zadovoljava samo najboljim. Fudbalski pandam predstavlja Real, koji ne žali pare u naporima da na “Santjago Bernabeu“ dovede Kilijana Mbapea, najveće otkrovenje protekle sezone.

Florentino Perez je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << toliko zapeo za 18-godišnjeg fudbalera (jer Florentino Perez uvek želi SVE što je u modi) da je prema informacijama Radio Monte Karla, stanice koja je poznata po proverenim vestima sa fudbalske pijace, spreman da u Monako pošalje i treću konkretnu ponudu za Mbapea.

Ovaj put u vrednosti od čak 135.000.000 evra!

Podsetimo, Monako je već odbio dve Realove ponude. Prvu od 100.000.000 i drugu od 115.000.000. Pre svega, jer se samom Mbapeu još ne ide nigde. On smatra da mu je najpametnije da još jednu sezonu ostane u Monaku i nastavi da se razvija. Posebno zato što bi u slučaju da se ne nametne u novom klubu mogao da propusti Mundijal u Rusiji naredne godine.

Ali ovakve sume teško je izbaciti iz glave, iako u ovu poslednju treba uračunati i silne neke bonuse koji će pripasti Monako samo ako Mbape zaista i opravdan ogroman talenat u nogama.

Francuski mediji spekulišu i da je za Mbapea više nego zainteresovan i Arsenal (čitaj: Arsen Venger), te još jedan za sada nepoznati fudbalski velikan.

Otkud znamo da je velikan? Pa zato što samo velikani mogu uopšte i da razmišljaju o Kilijanu. Čak ni Real neće moći tako lako da ga priušti, pa pokušava da nekome proda Hamesa Rodrigeza, koji u finalu Lige šampiona protiv Juventusa nije bio ni na klupi.

Navodno, Mančester junajted i Inter su za sada jedini ušli u zvanične pregovore, ali je problem u tome što Real insistira na ceni od 70.000.000 evra, dok potencijalni kupci smatraju da Kraljevski klub preteruje i da Kolumbijac posle ne baš blistave sezone ne može da vredi više od 55.000.000.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

REAL ODLUČAN: Nova neverovatna ponuda za transfer Mbapea

Izvor: HotSport.rs, 06.Jun.2017, 18:28

Real Madrid ne žali pare u naporima da na ‘Santjago Bernabeu’ dovede Kilijana Mbapea, naveo je Radio Monte Karla.. . Predsednik Reala Florentino Perez je odlučan u nameri da dovede 18-godišnjeg fudbalera, da je, prema prenesenim informacijama spomenute stanice, spreman da u Monako pošalje i...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.