Radnički: protiv Jagodine za 100 i 200 dinara

Izvor: JužneVesti.com, 03.Mar.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički: protiv Jagodine za 100 i 200 dinara

U petak 6. marta i subotu 7. marta biće u prodaji ulaznice za utakmicu 18. kola fudbalske Superlige u kojoj niški klub dočekuje Jagodinu. Meč će biti igran u subotu na stadionu Čair.

Karta za južnu tribinu košta 100 dinara, a za istočnu ili zapadnu 200. Ulazak u ložu se naplaćuje 500 dinara.

Kako kažu u Radničkom, obezbeđen je besplatan ulaz za pripadnice lepšeg pola, decu do 15 godina (uz pratnju roditelja koji ima kartu) i osobe starije od 65 godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Prodajna mesta su info-centri Turističke organizacije Niša koji se nalaze u Obrenovićevoj 38, Voždovoj 5 i na ulazu u Tvrđavu.

Na dan utakmice, zainteresovani mogu kupiti karte i na biletarnici hale Čair i prodajnom mestu na istočnoj strani stadiona.

Utakmica će biti odigrana u okviru 18. kola Superlige, a početak je zakazan za 13:30.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.