RONALDA ČEKA DOŽIVOTNA ROBIJA!? Fudbalski svet u šoku, Kristijano pod istragom zbog silovanja (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 02.Okt.2018, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RONALDA ČEKA DOŽIVOTNA ROBIJA!? Fudbalski svet u šoku, Kristijano pod istragom zbog silovanja (FOTO)

Kristijano Ronaldo je leta 2009. posle provoda u jednom klubu došao u hotelsku sobu sa Ketrin Majorgom koju je potom navodno analno silovao Policija u Las Vegasu ponovo je otvorila slučaj star devet godina. Portparol policije američkog grada potvrdio je medijima da je ponovo aktuelan, još nedokazan slučaj silovanja manekenke Ketrin Majorge (34) koju je navodno napao Portugalac Kristijano Ronaldo.Detektivi rade na prikupljaju informacija. U američkoj saveznoj državi Nevadi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nema zastarelosti kod slučaja silovanja ako je žrtva prijavila delo tokom četiri godine.Ukoliko se dokaže da je Ronaldo silovao Majorgu, mogao bi da dobije čak doživotnu zatvorsku kaznu, tvrdi britanski list "San". Pročitajte još: AFERA “SILOVANjE”: Ronaldo tužio “Špigel”Portugalacje leta 2009. posle provoda u jednom klubu došao u hotelsku sobu sa Ketrin Majorgom koju je potom navodno analno silovao.Majorga je u tom hotelu radila kao hostesa a slučaj nije prijavila zbog Ronaldove slave. Zato je prihvatila 375.000 dolara od njega. "Nakon što me je silovao, izvinio se. Kleknuo je i rekao kako je on 99 posto dobar momak, ali ne zna za ovih jedan posto" izjavila je Majorga medijima.Pročitajte još: UEFA SE SMILOVALA: Ronaldo propušta samo Jang Bojs, igraće na "Old Trafordu" This is a thread about the rape allegations vs. @Cristiano: About our research @derSpiegel, about Ronaldo's reaction and a little insight into why the alleged victim Kathryn Mayorga speaks out about the case nine years later. This is the story btw: https://t.co/fwv26PhCSx 1/24— Christoph Winterbach (@derWinterbach) September 30, 2018Ronaldovi advokati odgovorili su tužbom protiv novina koji su objavili priču, a fudbaler je odbacio priču."Ona samo želi slavu. Mnogi ljudi to pokušavaju da rade, ne uzbuđujem se oko toga", konstatovao je Portugalac. Pročitajte još: KAPELO KRITIKOVAO MESIJA I RONALDA: Pokazali su nepoštovanje prema kolegamaRonaldo Accused Of Rape By An American Woman, Kathryn Mayorga https://t.co/my5HUOcErE pic.twitter.com/u9mUHR1pcB— VIKTORBLOG (@KwaghshirVictor) September 29, 2018
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

RONALDO U KANALU! Policija iz Las Vegasa ponovo otvorila slučaj o SILOVANJU! Angažovani vrhunski detektivi (FOTO)

Izvor: Kurir, 02.Okt.2018

Policija iz Las Vegasa ponovo je otvorila slučaj o navodnom seksualnom napadu iz 2009. godine, kada je jedna žena tvrdila da ju je silovao fudbaler Kristijano Ronaldo, preneli su britanski mediji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.