Policija opet otvorila slučaj, ovo se desilo u Ronaldovoj hotelskoj sobi? Nevolja na pomolu...

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2018, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija opet otvorila slučaj, ovo se desilo u Ronaldovoj hotelskoj sobi? Nevolja na pomolu...

Navodna žrtva ispričala svoju verziju, policija će gotovo deset godina posle, ispitati sve navode. Fudbaler demantuje...

Ronaldo je u nevolji?

Policija u Las Vegasu je ponovo otvorila slučaj iz 2009. o navodnom silovanju Katrin Majorge od strane slavnog fudbalera, leta kada je prešao iz Junajteda u Real.

"Jasno, oni žele da se promovišu koristeći moje ime. To je laž, ali i deo onoga što nosi slava", rekao je Ronaldo par sati pošto je iz Amerike >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stigla vest da se slučaj ponovo otvara.

Za sada policija ne želi ništa da komentariše, a u tužbi Katrin Majorge se navode detalji onoga što se dešavalo u hotelskoj sobi.

Naime, posle večeri u noćnom klubu, ona je otišla u Ronaldovu sobu, kako je rekla, kako bi uživali u izlasku sunca.

A onda je, po njenim tvrdnjama usledio pakao. Nije želela da uđe u đakuzi, Ronaldo joj je ponudio njegove majice i šorts, otišla je da se presvuče kada je on ušao u kupatilo i predložio joj seks.

"Tada je gospođica Majorga odbila fudbalera i želela da napusti sobu, ali usledio je nasrtaj, branila se, vrištala, ali bila silovana. Ona je u izjavi dodala da joj je Ronaldo rekao da mu je žao, da je obično džentlmen", piše u navodima tužbe.

U intervju za "Špigel", dodala je da je prijavila silovanje policiji narednog dana, da je otišla u bolnicu i da ima dokaze da je napadnuta i silovana.

Naredne godine je unajmila advokata i postigla nagodbu, dobila 300 000 dolara da ćuti o onome što se desilo.

Sada kaže da je bila uplašena od Ronalda, pa je pristala na nagodbu, a njen advokat je u tužbi naveo da je bila u neznanju i da je prevarena da potpiše nagodbu.

Posle toga je, kako navodi bila traumatizovana godinama i lečila se od depresije, imala problema u vezama, ali i na poslu. Ona je u javnost izašla kao deo pokreta #MeToo koji ohrabruje žene da izađu u javnost i progovore o seksualnim napadima.

Ronaldovi advokati će tužiti "Špigel", što se tiče povreda, Ronaldo tvrdi da je neko drugi naneo povrede gospođici Majorge, a izgleda da odlučuje tužilac. Ako bude osuđen, Ronaldo bi mogao da se suoči sa zatvorom, a nema sumnje da će Amerikanka tražiti milionsku odštetu...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kristijano optužen za seksualni napad iz 2009. godine

Izvor: N1 televizija, 02.Okt.2018

Katrin Majoraga optužila je Kristijana Ronalda za silovanje koje se desilo u Las Vegasu juna 2009. godine. Njena ispovest pojavila se u nemačkom Špigelu u subotu 29. septembra, a policija u Las Vegasu je otvorila slučaj protiv portugalskog fudbalera...Žena koja tvrdi da je Kristijano Ronaldo seksualno...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.