Kristijano optužen za seksualni napad iz 2009. godine

Izvor: N1 televizija, 02.Okt.2018, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano optužen za seksualni napad iz 2009. godine

Katrin Majoraga optužila je Kristijana Ronalda za silovanje koje se desilo u Las Vegasu juna 2009. godine. Njena ispovest pojavila se u nemačkom Špigelu u subotu 29. septembra, a policija u Las Vegasu je otvorila slučaj protiv portugalskog fudbalera.

Žena koja tvrdi da je Kristijano Ronaldo seksualno zlostavljao je podnela pravnu tužbu prošle sedmice. Ona tvrdi da se sve desilo u penthausu jednog hotela u Vegasu 13. juna 2009. godine. Kaže da je dan kasnije slučaj prijavila >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << policije, ali je rešila da povuče optužbe.

Za Špigl je Katrin Majoraga svedočila da je prihvatila da ćuti uz novčanu naknadu, ali je i kazala da je bila uplašena da nikada ne bi mogla da se suprotstavi Kristijanu u ovom slučaju.

Tim pravnika koji zastupaju Kristijana Ronalda će podneti tužbu protiv nemačkog lista Špigl, dok je igrač Juventusa tokom vikenda u uživo razgovoru sa fanovima na društvenoj mreži Instagram poručio da se radi o "lažnim vestima".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerikanka tužila Ronalda za silovanje, policija pokrenula istragu

Izvor: B92, 02.Okt.2018

Nakon što je nemački "Špigl" u petak preneo vest da je jedna Amerikanka optužila Kristijana Ronalda za silovanje, policija Las Vegasa je otvorila istragu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.