Izvor: MozzartSport.com, 10.Dec.2021, 00:23

REZZIME DANA (četvrtak): Ako vas nije hteo fudbal, tu je bila košarka da popravi stvar

Pogledajte ko vam je doneo novac 9. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

SOSIJEDAD - PSV (tip 1, kvota 2,05) - rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 3:0

U direktnom okršaju za drugo mesto i plej-of Lige Evrope, Real Sosijedad je na svom terenu deklasirao PSV i poslao ga u baraž za Ligu konferencije.

Opširnije OVDE

NAPOLI - LESTER (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 3:2

Napoli se kockao i sa kombinovanim timom dočekao Lester koji je izašao u skoro najjačem sastavu. Ipak, rezerve Napolitanaca su opravdale poverenje trenera Spaletija i uz preokret poslale Lisice u plej-of za Ligu konferencije.

Opširnije OVDE

BRAGA - CRVENA ZVEZDA (tip 0-2, kvota 2,15) - rezultat 1:1

Srpski šampion je naivno kažnjen u 52. minutu, kada Galeno doveo svoj tim u vođstvo, nakon nesmotrenog igranja Marka Gobljića rukom. Ipak, 18 minuta kasnije desnom beku crveno-belih uzvratio je Dijogo Leite, koji je udario Radovana Pankova laktom u glavu, a glavni sudija Marko Gvida pokazao na belu tačku, posle čega je Aleksandar Katai postavio konačan rezultat.

Opširnije OVDE

C. ZVEZDA - OLIMPIJAKOS (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 81:76

Crveno-beli košarkaši su lupili šamarčinu Olimpijakosu i osvetili se za poraz od pre ravno godinu dana kada je Jorgos Printezis uz dve sekunde na semaforu doneo pobedu gostima iz Pireja! Za večerašnji derbi Crvena zvezda uzela je utakmicu protiv Zenita, doradila pojedine detalje i napravila ozbiljan podvig.

Opširnije OVDE

ZENIT - FENERBAHČE (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 80:86

Posle Crvene zvezde pobedu iz Sankt Peterburga su odneli i košarkaši Fenerbahčea. Važan trijumf za ekipu Aleksandra Đorđevića, četvrti vezani u oba takmičenja, dok je Zenit i treći put zaredom ostao praznih šaka.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

VEST HEM - DINAMO (tip 1, kvota 2,50) - rezultat 0:1

Najigraniji tip dana u MOZZARTU i nije prošao. Meč u Londonu je rešio ponajbolji Dinamovac, Mislav Oršič bombom kakva se retko viđa. Strašan gol i velika pobeda Zagrepčana.

LUDOGOREC - MIDTJILAND (tip 2, kvota 2,65) - rezultat 0:0

Zahvaljujući nerešenom rezultatu u Razgradu Crvena zvezda je, uz nerešeno protiv Brage u Portugalu ostala na čelu grupe i plasirala se direktno u šesnaestinu finala Lige Evrope.

PARTIZAN - ANORTOZIS (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:1

Dobro je što se Partizanu nisu ponovili Augzburg i AZ Alkmar. Loše što je sebe najpre doveo u situaciju da drhti 90 minuta. A najgore što ni po čemu nije pokazao da je bolji od predstavnika Kipra, iako ga je pre skoro tri meseca rutinski dobio u Nikoziji.

Opširnije OVDE

ATALANTA - VILJAREAL (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:3

Sastav Đan Pjera Gasperinija je ispao potpuno naivan u odlučujućoj utakmici u Ligi šampiona, žestoko je napadao tokom čitavog meča, ali je sebi dozvolio da za 51 minut igre čak tri puta vadi loptu iz svoje mreže, što je bilo previše u utakmici u kojoj je samo pobeda vodila Atalantu dalje.

Opširnije OVDE

BRAGA - CRVENA ZVEZDA (tip 1, kvota 2,65) - rezultat 1:1

Srpski šampion se prvi put od sezone 1996/1997. i čuvenog okršaja sa Barselonom u trećem kolu Kupu pobednika kupova, plasirao među 16 najboljih ekipa jednog evropskog takmičenja, što dovoljno govori o tome koliko je veliki ovaj uspeh Stankovićevog tima.

Opširnije OVDE

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Večiti nisu igrali onako kako ste zamislili

Izvor: MozzartSport.com, 10.Dec.2021

Pogledajte ko vam je doneo novac 9. decembra, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.