Promena na golu Srbije?

Izvor: Sportal.rs, 11.Nov.2014, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promena na golu Srbije?

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dik Advokat za utakmice sa Danskom i Grčkom pozvao je trojicu golmana, Vladimira Stojkovića, Željka Brkića i Predraga Rajkovića. Stojković koji brani za Makabi iz Haife obično je prvi izbor, ali je moguće da dođe do promene plana.

Golman izraelske ekipe radio je odvojeno od ekipe i imao problema tokom prvog treninga u Staroj Pazovi. U jednom trenutku je izašao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << sa terena hramljući (pri kraju prvog minuta snimka). Ostaje da se vidi da li će povreda sanirati do petka, kada će Srbija igrati meč kvalifikacija za EVRO 2016 sa Dancima. Utakmica na stadionu Partizana u Humskoj počeće u 20:45.

Sa prvobitnog spiska "otpali" su Dušan Basta i Aleksandar Ignjovski.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Vladimir Stojković

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.