Izvor: Beta, 18.Mar.2019, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavkov pozvan u reprezentaciju umesto povredjenog Prijovića

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić pozvao je u tim za predstojeće dve utakmice Milana Pavkova umesto povredjenog Aleksandra Prijovića.Kako je večeras saopštio Fudbalski savez Srbije, Prijović je pokidao mišić i neće biti sa reprezentacijom u predstojećim utakmicama sa Nemačkom i Portugalom.Fudbaler Crvene zvezde Pavkov staviće se odmah na raspolaganje selektoru Krstajiću."Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam pozvan u repreznataciju. Sigurno ću se maksimalno truditi da opravdam poverenje selektora Mladena Krstajića. Još jedna u nizu lepih i pozitivnih stvari u mojoj karijeri, naročito posle svega što sam ove sezone doživeo sa Crvenom zvezdom. Oduvek sam maštao da budem deo reprezentacije, taj san mi se ostvario", rekao je Pavkov.Fudbaleri Srbije igraju u sredu u Volfsburgu protiv Nemačke prijateljsku utakmicu, a u ponedeljak u Lisabonu protiv Portugala, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pavkov pozvan u reprezentaciju umesto povređenog Prijovića

Izvor: Danas, 19.Mar.2019, 01:04

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić pozvao je u tim za predstojeće dve utakmice Milana Pavkova umesto povređenog Aleksandra Prijovića. Članak Pavkov pozvan u reprezentaciju umesto povređenog Prijovića se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.