Paulinjo predstavljen, izabrao broj i poslao poruku navijačima! (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paulinjo predstavljen, izabrao broj i poslao poruku navijačima! (foto)

Treće pojačanje na Kamp nou ovog leta.

Fudbalski klub Barselona predstavio je Paulinja kao novog igrača ekipe Ernesta Valverdea.

Brazilac je danas potpisao četvorogodišnji ugovor, dolazi iz Kine, nakon što je Barselona platila otkupnu klauzulu od 40 miliona evra.

"Ovo je veoma poseban trenutak za mene. Zahvalan sam klubu što se do kraja borio za moj potpis. Potrudiću se da sve ovo što je urađeno za mene, da vratim na terenu. Došao sam u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Barsu da se borim za trofeje", rekao je Paulinjo.

Paulinjo je izabrao dres sa brojem 15 koji nosi i u reprezentaciji Brazila, a podsetimo da su pre njega došli Nelson Semedo i Đerar Delofeu.

Paulinho will be wearing the number 15 at Barcelona. pic.twitter.com/eDiJp4yIwi

— Catalan Edition (@CatalanEdition) August 17, 2017
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paulinjo otkrio zašto je došao u Barselonu

Izvor: N1 televizija, 17.Avg.2017

Fudbalski klub Barselona predstavio je Paulinja kao svoje novo pojačanje...Brazilac je potpisao četvrogodišnji ugovor, a klub iz glavnog grada Katalonije je morao da plati 40 miliona evra otkupnu klauzulu kineskom Gvangžu Evergrandeu..."Ovo je veoma poseban trenutak za mene. Zahvalan sam klubu što...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.