Panući tehnički direktor Palerma

Izvor: NaDlanu.com, 20.Mar.2012, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panući tehnički direktor Palerma

Bivši fudbalski reprezentativac Italije Kristijan Panući uskoro će postati tehnički direktor Palerma, preneli su danas italijanski mediji.

On je potvrdio da je dogovor postignut, ali nije naveo koju će tačno funkciju obavljati. "Dogovor je postignut, biću u tehničkom timu Palerma. Ostalo je još samo da potpišem ugovor", kazao je Panući za Gazetu delo sport. Bivši fudbaler Đenove, Milana, Real Madrida, Intera, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Čelsija, Monaka, Rome i Parme trenutno radi kao stručni konsultat na italijanskoj televiziji Skaj sport , sa kojom ima ugovor do kraja ove sezone. Panući je igračku karijeru završio 2010. godine. Palermo je deseti na tabeli Serije A, sa 35 bodova iz 28 utakmica. Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.