Panuči na klupi

Izvor: RTS, 19.Mar.2012, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panuči na klupi

Bivši fudbalski reprezentativac Italije Kristijan Panuči uskoro će postati tehnički direktor Palerma, preneli su italijanski mediji.

"Dogovor je postignut, biću u tehničkom timu Palerma. Ostalo je još samo da potpišem ugovor", kazao je Panuči za Gazetu delo sport.

Bivši fudbaler Đenove, Milana, Real Madrida, Intera, Čelsija, Monaka, Rome i Parme trenutno radi kao stručni konsultant na italijanskoj televiziji Skaj sport, sa kojom ima ugovor do kraja ove sezone. Panuči je igračku karijeru završio 2010. godine.

Palermo je deseti na tabeli Serije A, sa 35 bodova iz 28 utakmica.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Panući novi direktor Palerma

Izvor: Sportal.rs, 19.Mar.2012

Bivši fudbalski reprezentativac Italije Kristijan Panući uskoro će postati tehnički direktor Palerma. On je potvrdio da je dogovor postignut, ali nije naveo koju će tačno funkciju obavljati.

Nastavak na Sportal.rs...

Panuči tehnički direktor Palerma

Izvor: B92, 19.Mar.2012

Bivši fudbalski reprezentativac Italije Kristijan Panuči uskoro će postati tehnički direktor Palerma, preneli su italijanski mediji...On je potvrdio da je dogovor postignut, ali nije naveo koju će tačno funkciju obavljati..."Dogovor je postignut, biću u tehničkom timu Palerma. Ostalo je još...

Nastavak na B92...

Panući stiže na Siciliju

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2012

Kristijan Panući, bivši igrač Rome, uskoro će postati tehnički direktor italijanskog prvoligaša Palerma,

Nastavak na Sportske.net...

Panući uskoro tehnički direktor Palerma

Izvor: Blic, 19.Mar.2012

Bivši fudbalski reprezentativac Italije Kristijan Panuči uskoro će postati tehnički direktor Palerma...On je potvrdio da je dogovor postignut, ali nije naveo koju će tačno funkciju obavljati..."Dogovor je postignut, biću u tehničkom timu Palerma. Ostalo je još samo da potpišem ugovor", kazao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.