PSŽ stao uz Nejmara

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2020, 22:31

PSŽ stao uz Nejmara

Tema o kojoj će se tek pričati u Francuskoj...

Fudbalski klub Pari Sen Žermen snažno je danas podržao tvrdnje svog igrača Nejmara da ga je defanzivac Olimpika iz Marseja vredjao na rasnoj osnovi tokom prvenstvene utakmice.

Pari Sen Žermen je naveo da se raduje istrazi koje će sprovesti Fracuska liga o dešavanjima na utakmici koja se sinoć igrala na Parku Prinčeva.

Sudija je pokazao 17 kartona, od kojih pet crvenih zbog tuče igrača u nadoknadi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vremena.

Osim Nejmara, koji je udario u glavu defanzivca Olimpika Alvara Gonzalesa, isključeni su njegovi saigrači Leandro Paredes i Lajvin Kurzava, kao i fudbaleri marsejskog kluba Žordan Amavi i Dario Benedeto.

Kada je izlazio sa terena Nejmar je rekao četvrtom sudiji da ga je Gonzales vredjao na rasnoj osnovi. On je posle toga istu izjavu ponovio u kameru, a zatim je na društvenim mrežama napisao da žali što nije Gonzalesa udario u lice.

Olimpik je sinoć pobedio sa 1:0.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.