Nejmaru sedam utakmica suspenzije?

Izvor: B92, 14.Sep.2020, 18:48

Nejmaru sedam utakmica suspenzije?

Brazilac Nejmar mogao bi da bude suspendovan na sedam utakmica zbog ispada u derbiju Francuske protiv Olimpika iz Marselja.

Fudbaler Pari Sen Žermena je udario defanzivca Olimpika Alvara Gonsalesa, a zatim su se sukobili Dario Benedeto i Leandro Paredes i nastala je tuča na sredini terena.

Posle utakmice se pravdao time da je bio rasistički napadnud od strane Gonsalesa.

"Žalim samo što nisam imao priliku da se suočim sa tim ser*njom. VAR je snimio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moju "agresiju", ali šta je sa onima koji su me nazvali majmunom i kurvinim sinom. Kaznite me, ali šta će biti sa njima", oglasio se Nejmar na Tviteru.

Francuski "RMC" javlja da bi Nejmar mogao da bude suspendovan u narednih sedam utakmica.

Ukoliko se dokaže da je Gonsales zaista rasistički vređao Nejmar, on bi pauzirao čak 10 mečeva.

Pročitajte još Haos u Parizu – tuča, 5 crvenih, Nejmarova "ćuška" i pobeda Marseja VIDEO
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Drakonska kazna za Nejmara, zbog ovakve je jednom već hteo da ode!

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2020

Žestoke kazne za aktere tuče na Parku prinčeva!..PSŽ i Olimpik Marsej odigrali su jedan od najžustrijih derbija poslednjih godina, a meč je završen sa čak pet isključenih igrača...U centru pažnje bio je Nejmar koji je udario rivala Alvara Gonzalesa, a potom je došlo do sukoba između Benedeta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.