Izvor: RTS, 14.Sep.2020, 08:19

Nejmar ljut zbog isključenja

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar isključen je u završnici meča sa Marseljom posle svađe i udaranja Alvara Gonzalesa. Posle meča Brazilac je rekao da je bio isprovociran zbog uvreda na rasnoj osnovi.
U šestom minutu sudijske nadoknade došlo je do opšte tuče među igračima Pari Sen Žermena i Marselja, posle koje su direktne crvene kartone zbog nesportskog ponašanja dobili Kurzava i Amavi, po drugi žuti dobili Paredes i Benedeto, a na kraju je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Nejmar "pocrveneo" posle sudijinog pregledanja snimka.

Nejmar je na društvenim mrežama posle meča objavio da je bio isprovociran zbog rasističkih izjava suparnika i da mu je žao što ga nije udario u lice.
"Lako je bilo da VAR pokaže moju agresiju. Voleo bih da snimak pokaže kako me je rasista nazvao majmunskim kur***im sinom. To bih voleo da vidim. Mene kažnjavate. A šta je s njim?", naveo je Nejmar u objavama.
Utakmica je završena minimalnom pobedom Marselja – 1:0.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nejmar: Rasizam, rasizam! VIDEO

Izvor: B92, 14.Sep.2020

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar prijavio je da ga je igrač Olimpika iz Marseja vređao na rasnoj osnovi u prvenstvenoj utakmici...Marsej je pobedio Pari Sen Žermen sa 1:0 golom Florijana Tovana i naneo mu drugi uzastopni poraz na početku francuskog prvenstva...U nadoknadi vremena meča na "Parku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.