PROMENE U NIŠU: Radnički rešava pitanje trenera i sportskog direktora, dobro poznata lica na ‘Čairu’

Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2021, 10:32

PROMENE U NIŠU: Radnički rešava pitanje trenera i sportskog direktora, dobro poznata lica na ‘Čairu’

Fudbalski klub Radnički iz Niša na startu nove sezone nikako da pronađe odgovarajuće rešenje na poziciji šefa stručnog štaba. Od početka leta na „Čairu“ su promenjena čak trojica trenera. Pripreme sa timom je započeo Nenad Lalatović, koji je ubrzo dobio unosniju ponudu sa bliskog istoka i napustio klub. Zamenio ga je Aleksandar Stanković, koji je […]
The post PROMENE U NIŠU: Radnički rešava pitanje trenera i sportskog direktora, dobro poznata lica na ‘Čairu’ appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NIŠLIJE PREDSTAVILE NOVOG TRENERA: Batak se vratio na ‘Čair’ – ‘Situacija je teška, ali je to motiv za mene’

Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2021

Fudbalski klub Radnički je na poziciju šefa stručnog štaba imenovao batak Radoslava Bataka, dok je novi sportski direktor Aleksandar Jovanović.. The post NIŠLIJE PREDSTAVILE NOVOG TRENERA: Batak se vratio na ‘Čair’ – ‘Situacija je teška, ali je to motiv za mene’ appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.