Ovaj momak je zaludeo fudbalsku Evropu, Juve spremio novac, Rajola trlja ruke, hoće li Junajted biti brži?

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj momak je ''zaludeo'' fudbalsku Evropu, Juve spremio novac, Rajola trlja ruke, hoće li Junajted biti brži?

Konkurencija će biti žestoka za njegov potpis, pogotovo ako nastavi u ovakvom ritmu.

Devetnaestogodišnji napadač RB Salcburga, supertalentovani Norvežanin Erling Braut Haland, ove sezone pruža impresivne partije i na domaćoj sceni, i u Evropi.

Od početka sezone odigrao je 15 utakmica, a postigao je čak 22 pogotka! Od toga, na samo tri utakmice u Ligi šampiona, čak šest puta je zatresao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mrežu!

Naravno, njegov učinak impresionirao je najveće evropske klubove, koji već spremaju novac za ulazak u trku za Halandov potpis.

Danas iz Italije stiže informacija koju je objavio novinar ''Gazete delo Sport'' Nikolo Skira da je Juventus spreman da plati 40 miliona evra za transer Halanda narednog leta, kao i da Mino Rajola već ''vuče konce'' u tom smeru.

Međutim, jasno je da Juventusu neće biti lako da ostvari ovu želju, jer se već uveliko spekuliše i o interesovanjima Mančester junajteda i Real Madrida.

Ostrvski mediji prenose da u Junajtedu žele već u januaru da završe posao, a pominje se uma od 50 miliona funti. Naravno, Junajtedov adut u ovoj priči je i trener Ole Gunar Solskjer, Halandov zemljak.

Na ''Transfermarktu'' se vrednost Halanda procenjuje na 12 miliona evra, ali jasno je da će Salcburg, kada dođe vreme za njegov transfer, zaraditi mnogo više. Ugovorom sa Austrijancima je vezan do leta 2023. godine.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Juventus i Junajted prvi u redu za norveško fudbalsko čudo

Izvor: RTS, 01.Nov.2019, 12:04

Fudbalski klubovi Juventus i Mančester junajted izuzetno su zainteresovani za usloge mladog napadača Salcburga Erlinga Halanda, koji je prosto "eksplodirao" u ovoj sezoni. . Haland je odličnim igrama u austrijskomk šampionatu,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.