Juventus i Junajted prvi u redu za norveško fudbalsko čudo

Izvor: RTS, 01.Nov.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus i Junajted prvi u redu za norveško fudbalsko čudo

Fudbalski klubovi Juventus i Mančester junajted izuzetno su zainteresovani za usloge mladog napadača Salcburga Erlinga Halanda, koji je prosto "eksplodirao" u ovoj sezoni.
Haland je odličnim igrama u austrijskomk šampionatu, ali i u Ligi šampiona skrenuo na sebe pažnju brojnih klubova, a "Stara dama" i "Đavoli" su prvi u redu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Haland je ove sezone već postigao 12 golova, uz šest asistencija, na 10 utakmica austrijske lige, dok je u Ligi šampiona u tri meča postigao šest golova.
Haland je u Salcburg stigao iz Moldea u januaru ove godine, a austrijski klub platio je oko 4,5 miliona evra obeštćenja.
Upravo činjenica da je bio član Moldea daje nadu Oleu Gunaru Solskjeru da može da pobedi u trci za potpis mladog Halanda.
Za manje od godinu dana, cena 19-godišnjeg Norvežanina se višestruko uvećala, pa u austrijskom klubu zadovoljno trljaju ruke, čekajući ponude od najboljih evropskih klubova.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.