On je fudbalski Stef Kari! Rikardo Kvarežma ruši zakone fizike! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jun.2016, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je fudbalski Stef Kari! Rikardo Kvarežma ruši zakone fizike! (VIDEO)

Spektakularan gol i još spektakularnija asistencija velikog majstora fudbala

Rikardo Kvarežma u životinjskoj formi dolazi na EURO! Iako će sve oči biti uprte u Kristijana Ronalda kada bude igrala selekcija Potrtugalije, nestašni dečko portugalskog fudbala je izgleda konačno sazreo da napravi dar-mar na nekom velikom takmičenju…

Momak čije fudbalsko zanje nikada nije bilo sporno - ali ozbiljnost i profesionalizam jesu- pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << čuda na zagrevanju pred EURO! Nedavno je postigao spektakularan pogodak protiv Norveške, a večeras je očarao ljubitelje fudbala i portugalske navijače u generalnoj robi protiv Estonije. Portugalci su do poluvremena spakovali tri laka komada uz dva pogotka Kristijana Ronalda, ali je as Reala ostao u senci nezaustavljivog Kvarežme.

PRELAZZI: Kako su fudbalu slomljena krila - od Kvarežme do Bolasija

Kvarežmina spoljna je večeras rušila zakone fizike… Prvo je u 36. minutu na čudesan način asistirao Kristijanu Ronaldu koji nije smeo da promaši glavom i ulepšao je Kvarežminu majstoriju, da bi krilo Bešiktaša samo tri minuta kasnije još jednom majstorijom diglo publiku na noge. Iz gotovo nemoguće pozicije je lobovao golmana Estonije?!

Kako je ušla? Pitaju se svi…

PRELAZZI: Cigani, juriš! (VIDEO)

Ono što u košarci radi Stef Kari, na fudbalskom terenu je Rikardo Kvarežma. Nije najbolji na svetu poput Karija, ali magija koja stanuje u njegovim kopačkama i originalnost kojom sebe izdvaja kao zabavljača zbog kojeg se fudbal voli, svrstavaju Kvarežmu među unikate svetskog fudbala… Nadamo se da će ovako i u Francuskoj. Da uživamo!

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.