”ON JE GLUMAC, BOLI GA K**AC ZA FUDBAL”: Bivši reprezentativac OPLEO po Murinju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 19:35

”ON JE GLUMAC, BOLI GA K**AC ZA FUDBAL”: Bivši reprezentativac OPLEO po Murinju!

Pale teške reči...

Bivši reprezentativac Italije, Antonio Kasano je više puta žestoko kritikovao Žozea Murinja, pa je govorio da "nikada nije bio veliki trener" i da ga fudbal "tera da povraća".

Španski mediji spekulišu da bi Murinjo mogao da se vrati na klupu Real Madrida. O Karlu Anćelotiju piše da bi na kraju sezone mogao da napusti klub i prihvati poziv reprezentacije Brazila, a o Murinju kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovom nasledniku na klupi kluba koji igra na stadionu Santjago Bernabeu.

Kasano smatra da bi to bio pogrešan potez madridskog velikana.

- On je glumac, uopšte ne razumem kako dolazi do rezultata. Bio je odličan trener i govornik, ali sada je na nivou da je mogao da trenira samo amatere. Njega boli ku*ac za fudbal. Gledaće se istorija, ali hajde da se ne zavaravamo. On ne zna kako da radi, govori i komunicira o fudbalu - rekao je Kasano i dodao:

- Ančeloti može u Brazil, a može i da se vrati u Real, ali samo zbog statusa koji ima. Bio je osvajač, ali sada bi bio savršen za amatere. Ako Real traži trenera, onda neće zovi Murinja. Uporedite Mauricija Sarija i Murinja. Jedan voli fudbal i posao, drugi baš ne mari za fudbal. Sari se prilagođava, pobeđuje, pametan je i njegov tim igra prelep fudbal. Murinjo je nula - zaključio je Kasano.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Teodosić ostaje bez trenera – Skariolo preuzima Real?

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 14:15

Italijanski stručnjak Serđo Skariolo mogao bi uskoro da postane trener madridskog Reala...Real Madrid je prošle godine odlučio da se rastane sa Pablom Lasom nakon što je španski trener imao zdravstvenih problema...Upražnjeno mesto popunio je njegov dugogodišnji asistent Ćus Mateo, za koga se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.