Teodosić ostaje bez trenera – Skariolo preuzima Real?

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 14:15

Teodosić ostaje bez trenera – Skariolo preuzima Real?

Italijanski stručnjak Serđo Skariolo mogao bi uskoro da postane trener madridskog Reala.

Real Madrid je prošle godine odlučio da se rastane sa Pablom Lasom nakon što je španski trener imao zdravstvenih problema.

Upražnjeno mesto popunio je njegov dugogodišnji asistent Ćus Mateo, za koga se već spekuliše da sledeće sezone neće biti glavni trener.

Kako prenosi grčka SDNA, Serđo Skariolo (trener Virtus Bolonje gde igra srpski košarkaš Miloš Teodosić) >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glavni je kandidat za mesto prvog trenera Real Madrida.

Prema njihovim saznanjima, Skariolo i Real su odavno u pregovorima i uskoro bi moglo sve da bude ozvaničeno.

Postoje šanse da Real Madrid regularni deo Evrolige završi i na prvom mestu, dok je Virtus odavno ispao iz bitke za Top 8...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ODLAZI IZ BOLONJE: Serđo Skariolo preuzima Real

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023

Uskoro bi moglo sve da bude ozvaničeno...Italijanski stručnjak Serđo Skariolo mogao bi uskoro da postane trener madridskog Reala...Real Madrid je prošle godine odlučio da se rastane sa Pablom Lasom nakon što je španski trener imao zdravstvenih problema. Upražnjeno mesto popunio je njegov dugogodišnji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.