Novi poredak - Gde je otišao fudbal kada su Mesi i Ronaldo tek pet i šesti? (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2017, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poredak - Gde je otišao fudbal kada su Mesi i Ronaldo tek pet i šesti? (foto)

Nestvarna lista.

Nejmar je prešao iz Barselone u Pari sen Žermen i to je rekord koji će teško bilo ko oboriti.

PSŽ je za njega platio 222 miliona evra, ali to nije jedina basnoslovna cifra, jer će Brazilac godišnje zarađivati čistih 30 miliona dolara, a uz određene bonuse bi za pet godina ugovora mogao da inkasira neverovatnih 300 miliona evra.

Da stvar bude još gora, čak ni on sa ovim ciframa nije najplaćeniji igrač na svetu, pošto 8 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << više od njega na godišnjem nivou zarađuje Karlos Tevez u kineskom Šangaj Šenhua.

I treći i četvrti najplaćeniji igrači jesu u Kini, u pitanju su Ezekijel Laveci sa platom od 26,5 miliona, dok je četvrti Oskar koji zarađuje 25 miliona, isto koliko i Lionel Mesi u Barseloni.

Kristijano Ronaldo je tek na šestom mestu sa 23,6 miliona, potom sledi Bejl sa 20,2 i još trojica iz Kine - Hulk sa 20, Žervinjo i Vitsel sa 18.

Poređenja radi, trojica najplaćenijih sportista u SAD - Klejton Keršou, Stef Kari i Zak Greinke zarađuju manje od 30 miliona evra, istim ovim redom po - 29,9, 29,2 i 28,6 miliona.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmar vredi deset Maradona, šest Ronalda ili tri Krespa!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2017

Evolucija fudbala sa jedne, veći novac, kada preračunate u evre, to izgleda ovako..Tokom dugog niza godina, tačnije do pojave Florentina Pereza i njegova dva svetska rekorda u nizu, prvo Figa, a onda i Zidana, veliki transferi, odnosno svetski rekordi su uglavnom bili vezani za italijanske klubove...Recimo...

Nastavak na Sportske.net...

Ronaldo u epizodi: "Imam samo šest razreda..."

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2017

Kristijano Ronaldo je odgovorio na pitanje u vezi utaje poreza...Najbolji fudbaler na svetu, Kristijano Ronaldo, rekao je u ponedeljak na sudu da nije utajio porez i da je 2014. godina isplaćena do poslednje pare...On je priznao da ne zna zakon i da ne poznaje toliko propise..."Ne razumem se ja mnogo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.