Nove afere o nameštanju mečeva, uključena i UEFA!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2020, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove afere o nameštanju mečeva, uključena i UEFA!

Evropska kuća fudbala će reagovati.

Kiparski ministar pravde Džordž Savidis rekao je danas da su se vlasti te zemlje i čelnici Unije evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) složili da uspostave "direktne linije komunikacije" da bi se ubrzala razmena informacija koje bi moge pomoći otkrivanje utakmica nameštenih na Kipru.

"Nadam se da će naš sastanak označiti početak još bolje saradnje, tako da možemo voditi fudbal tamo gde želimo, daleko od propadanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ilegalnih aktivnosti klađenja i korupcije", rekao je Savidis.

Predsednik fudbalskog kluba Omonija Stavros Papastavru je u ponedeljak izjavio da je od nekih ljudi dobijao ponude za nameštanje utakmica i da će sve dokaze o tome dostaviti UEFA.

Policija istražuje šest utakmica, koje je UEFA označila kao "sumnjive".

Savidis je rekao da svi koji imaju bilo kakve dokaze o nameštanju utakmica, treba to da prijave policiji.

"Ko voli fudbal mora te informacije da dostavi policiji", kazao je on.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.