Njukasl otpustio trenera koji je govorio da je najbolji u Premijer ligi

Izvor: Blic, 10.Jun.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njukasl otpustio trenera koji je govorio da je najbolji u Premijer ligi

Fudbalski klub Njukasl otpustio je trenera Džona Karvera i pomoćnika u stručnom štabu Stiva Stouna, preneli su britanski mediji.

Karver je bio privremeni trener Njukasla a na klupi je zamenio Alana Pardjua, koji je otišao u Kristal Palas. Karver je preuzeo ekipu u januaru, 20 kola pre kraja Premijer lige i ostvario samo tri pobede.

Crno-beli su u poslednjem kolu šampionata izborili opstanak, pobedom nad >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vest Hemom od 2:0.

On je u maju, nakon što je ekipa osvojila devet od mogućih 48 bodova rekao da je najbolji trener u Premijer ligi, a fudbalera Majka Vilijamsona je optužio da je namerno dobio crveni karton u utakmici protiv Lestera, koju je Njukasl izgubio sa 0:3.

Britanski mediji spekulišu da je najozbiljniji kandidat za novog trenera Njukasla bivši trener Derbija i bivši selektor Engleske Stiv Meklaren.

Derbi je na kraju sezone otpustio Meklarena jer nije uspeo da odvede ekipu do plej-ofa Čempionšipa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.